Pokrvná konkurencia: Krásna dcéra Madonny na Kube, všetky oči na ňu!

Kuba žila uplynulé dni prítomnosťou speváčky Madonny. Ale pozornosť médií a verejnosti si neuchmatla len ona. Má totiž výrazne mladšiu pokrvnú konkurenciu.

18.08.2016 00:00
Lourdes Leon Foto: ,
Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, ktorá má kubánske korene, keďže jej otec Carlos León pochádza z Kuby, nechýbala na oslave maminých narodenín v Havane.
debata (6)

Na ostrov, ktorý len pred pár mesiacmi začali navštevovať americkí občania (a spolu s nimi aj mnohé celebrity), pricestovala totiž aj speváčkina najstaršia ratolesť – dcéra Lourdes Leon. Akoby sa tak trochu vracala domov.

Davy Kubáncov sa v Havane snažili...
Syn speváčky Madonny Rocco Ritchie sa tiež...
+4Medzi hosťami na oslave speváčky Madonny na...

Devätnásťročnú Lourdes má americká popová diva s bývalým trénerom Carlosom Leonom, ktorý pochádza z Kuby. Práve po ňom zdedila mladá brunetka svoju farbu vlasov, ale aj olivovú pokožku. Pôvab a štýl, s akým sa prezentuje na verejnosti, z nej spravili novú ikonu mladej generácie.

Aj v Havane, kde sa konala oslava 58. narodenín speváčky Madonny, bola Lourdes neprehliadnuteľná. A poriadne sexi, na čo stačilo celkom málo. Elastický top bez ramienok a odhalené bruško, k tomu prirodzený vzhľad, hustejšie obočie a krásna tvár s plnými perami. Slávna mama môže byť na svoju dcéru pyšná. A možno sa aj trošku obávať…

zväčšiť Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, ktorá má... Foto: Reuters, ALEXANDRE MENEGHINI
Lourdes Leon Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, ktorá má kubánske korene, keďže jej otec Carlos León pochádza z Kuby, nechýbala na oslave maminých narodenín v Havane.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Kuba #Lourdes Leon #Madonna #Havana

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....