Dohodnuté, predané! Vila Playboy má nového majiteľa - za 110 miliónov

Zakladateľ amerického magazínu Playboy Hugh Hefner sa napokon dohodol na predaji svojej vily s magnátom Darenom Metropoulosom, synom miliardára C. Deana Metropoulosa.

17.08.2016 15:19
Holly Madison a Hugh Hefner Foto: ,
Hugh Hefner na zábere z roku 2008, v spoločnosti Holly Madisonovej.
debata

Nový majiteľ kúpil sídlo za 100 miliónov dolárov (v prepočte približne 88,5 milióna eur), pričom jeho zástupcovia taktiež potvrdili, že 90-ročný Hefner bude môcť bývať v dome až do konca svojho života.

Ďalšou podmienkou predaja je, že 33-ročný Metropoulos, ktorý vlastní vilu na susednom pozemku, bude môcť prebudovať sídlo až po Hefnerovej smrti. Magnát v budúcnosti plánuje spojiť oba pozemky, ktoré boli v minulosti jednou nehnuteľnosťou. Povolil takisto usporiadanie Midsummer Night's Dream Party, ktorá sa bude konať 27. augusta, a tiež každoročnej oslavy Halloweenu.

Obaja muži sa dohodli na predaji domu aj prednedávnom, a to za 110 miliónov dolárov. Metropoulos súhlasil s tým, že Hefner zostane vo vile do konca života, chcel však nechať zatiaľ prebudovať interiér. Hefnerovi sa to ale nepáčilo a požadoval, aby Metropoulos s týmito zmenami počkal až do jeho smrti. Ten následne od kúpy odstúpil.

Vila s rozlohou takmer 1900 metrov štvorcových má 29 miestností a nachádza sa na päťakrovom pozemku vo štvrti Holmby Hills. Postavili ju v roku 1927 a Hefnerova spoločnosť Playboy Enterprises ju odkúpila v roku 1971 za 1,1 milióna dolárov, pričom Hefner v nej odvtedy žije. Na pozemku sa nachádzajú napríklad tenisový kurt, bazén a umelá jaskyňa, v ktorej Hefner často usporadúval večierky. Vila má aj licenciu na chov divých zvierat. Hefner ju ponúkol na predaj v januári, pričom pôvodne za ňu chcel 200 miliónov dolárov, čo je jedna z najvyšších požadovaných cien za súkromné sídlo v USA.

debata chyba
Viac na túto tému: #dohoda #vila #Playboy #Hugh Hefner #magnát

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...