DiCaprio mal dopravnú nehodu! V aute sedela aj modelka Nina Agdal

Leonardo DiCaprio s priateľkou Ninou Agdal mali dopravnú nehodu. Incident spôsobila nemenovaná vodička Mini Coopera.

22.08.2016 14:07
Nominovaný herec Leonardo DiCaprio. Foto: ,
Herec Leonardo DiCaprio.
debata

Z nehody obaja vyviazli bez zranení. Incident sa stal v sobotu popoludní v Hamptons, v štáte New York. Nehodu spôsobila vodička Mini Coopera, ktorá zozadu vrazila do hercovho požičaného Range Roveru.

Očitý svedok pre Page Six denníka New York Post povedal, že herec sa prejavil ako džentlmen, a ženu sa snažil utešiť. Najskôr sa uistil, či sa nič nestalo jeho priateľke, potom vystúpil z auta a šiel skontrolovať vodičku, ktorá však mala zamknuté dvere. Keď odomkla, herec jej galantne pomohol vystúpiť.

„Celá sa triasla. Leo sa zachoval veľmi milo. Ukázal jej, aby šla za ním a pomohol jej dostať sa za bezpečnostné zábradlie, kde sa mohla upokojiť,“ prezradil svedok incidentu. Potom sa vraj vrátil k priateľke, pohladil ju po líci a ubezpečil ju, že je všetko v poriadku.

Herec tiež zavolal políciu a z preventívnych dôvodov na miesto dorazila aj sanitka. Nikomu z účastníkov nehody sa ale nič nestalo. Zdroj blízky hercovi neskôr pre magazín People uviedol, že DiCaprio i modelka sú po incidente v poriadku.

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Leonardo DiCaprio #Nina Agdal

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...