Monika z Priateľov úprimne o jej botoxovej tvári: Vyzerala som hrozne

Courteney Cox pociťovala v Hollywoode neprimeraný tlak, preto sa snažila starnutie zastaviť. Nie vždy to vychádzalo podľa jej predstáv.

24.08.2016 13:00
Herečka Courteney Cox na akcii v Beverly Hills. Foto: ,
Herečka Courteney Cox na akcii v Beverly Hills.
debata

Úprimnosťou prekvapila! Niekdajšia hviezda seriálu Priatelia, Courteney Cox v televíznom rozhovore pripustila, že niektoré zásahy na svojej tvári robiť nemusela. Želaný efekt večnej mladosti jej nepriniesli, skôr naopak. Jej tvár sa menila na nehybnú masku.

52-ročná herečka v šou „Running Wild With Bear Grylls“ povedala, že všetko podstupovala kvôli neuveriteĺnému tlaku, ktorý vo filmovom biznise pociťovala. „Snažila som sa so starnutím bojovať a zastaviť ho. Ale to sa vám nikdy nepodarí,“ povedala a priznala: „Niekedy sa človek snaží tak veľmi, že pri pohľade do zrkadla musí iba povedať: ‚Bože, vyzeráš hrozne‘.“

Herečka Courteney Cox. Foto: SITA/AP
LA Screening of Herečka Courteney Cox.

Niekdajšia predstaviteľka Moniky z Priateľov preto podnikla kroky, ktoré by ju mali od jej predošlých chýb ochrániť. „Podstúpila som zákroky, ktoré ľutujem,. Našťastie, niektoré veci sa časom rozpustia a zmiznú. A to je dobre, pretože práve tie neboli pre môj vzhľad práve najlepou voľbou.“

Herečka je po rozchode opätovne šťastná s írskym hudobníkom Johnnym McDaidom a ako dodala na záver, čo sa vzhľadu týka, bude sa držaťT hesla ‚Nechaj to tak, ako to je‘.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #Courteney Cox #priznanie

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...