Geislerovej dcéra rastie ako z vody! Čo hovoríte na podobu so slávnou mamou?

Stella Janáčková (9) má za sebou už aj herecké skúsenosti. Mamu tento raz sprevádzala na tlačovej konferencii.

24.08.2016 14:30
debata (2)

V roku 2007 sa stala herečka Aňa Geislerová po druhý raz mamou. Po synovi Brunovi Fideliovi tak prišla na svet dcérka. Tá od tej doby poriadne vyrástla a svoju slávnu mamu dokonca sprevádza aj počas niektorých pracovných povinností. Herečka ju so sebou zobrala na tlačovú konferenciu k filmovej trilógii Zahradnictví. Otcom Stelly je herečkin manžel, režisér Zdeňek Janáček.

Anna Geislerová a jej dcéra Stella počas... Foto: Profimedia
Anna Geislerová Anna Geislerová a jej dcéra Stella počas tlačovej konferencie k filmu Zahradnictví.

Stella spolu s mamou dokonca pózovala počas tlačovej konferencie novinárom. Mama ju na tlačovke držala za ruku a objektív fotoaparátu zachytil aj jej červené tetovanie na ruke. Samozrejme, zatiaľ iba zmývateľné.

Stella má už za sebou aj nejaké herecké úlohy, spolu s mamou si zahrala napríklad vo fime Nevinnost, vtedy nemala ešte ani štyri roky.

Pripravovaná výpravná trilógia Zahradnictví českého režiséra Jana Hřebejka a scenáristu Petra Jarchovského sa dostane do slovenských kín už na budúci rok. V Českej republike uvedú prvý diel 27. apríla 2017, druhá časť bude nasledovať 28. septembra a posledný film príde do kín 16. novembra.

Trojica snímok, ktoré ponesú podtituly Rodinný přítel, Dezertér a Nápadník, bude časovo predchádzať dramédii Pelíšky z roku 1999. Sága, v ktorej herečky Aňa Geislerová, Klára Melíšková a Gabriela Míčová stvárnia sestry, je inšpirovaná históriou Jarchovského rodiny a bude sa odohrávať počas druhej svetovej vojny a v období po nej.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Aňa Geislerová #Záhradnictví #Stella Janáčková

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...