Úzkosti a depresia! Selena Gomez túži po jedinom

Dvadsaťštyriročná interpretka sa chce na svoje zdravie sústrediť, po tom ako začala trpieť úzkosťami, depresiou a záchvatmi paniky.

01.09.2016 00:00
Selena Gomez in Concert - Los Angeles Foto: ,
Selena Gomez počas koncertu v Staples Center v Los Angeles.
debata

Americká speváčka a herečka Selena Gomez oznámila, že si chce dať pracovnú pauzu. Dôvodom sú úzkosť, depresie a záchvaty paniky, ktoré sa začali prejavovať po tom, ako jej diagnostikova­li lupus.

“Približne pred rokom som oznámila, že mám lupus, chorobu, ktorá môže človeka postihnúť rôznymi spôsobmi. Zistila som, že úzkosť, záchvaty paniky a depresia môžu byť jeho vedľajšie účinky, ktoré môžu predstavovať svoje vlastné výzvy,” uviedla v stanovisku, ktoré zverejnila v utorok. “Chcem byť proaktívna a zamerať sa na svoje zdravie a šťastie. Rozhodla som sa, že najlepší spôsob, ako to urobiť, je dať si chvíľu voľno. Ďakujem všetkým fanúšikom za podporu,” dodala a na záver uviedla, že dúfa, že jej otvorenosť povzbudí aj ostatných hovoriť o svojich problémoch.

Dvadsaťštyriročná interpretka prerušila v decembri 2013 časť svetového turné k albumu Stars Dance (2013), čo, ako neskôr vysvetlila, urobila, lebo musela absolvovať liečenie spomínaného lupusu. Vlani v októbri zároveň priznala, že pre ochorenie podstúpila aj chemoterapiu.

debata chyba
Viac na túto tému: #pauza #Selena Gomez #depresia

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....