Lindsay Lohan na súde nepochodila! Jej žaloba je zamietnutá

Rodáčka z New Yorku zažalovala v roku 2014 tvorcov hry za to, že ju bez povolenia použili ako predlohu pre postavu Lacey Jonas.

02.09.2016 17:00
Lindsay Lohan Foto:
Herečka Lindsay Lohan.
debata

Odvolací súd amerického štátu New York zamietol žalobu herečky a speváčky Lindsay Lohanovej na tvorcov videohry Grand Theft Auto V, ktorí ju údajne bez povolenia použili ako predlohu postavy Lacey Jonas. Podľa jeho štvrtkového verdiktu spoločnosť Take-Two Interactive Software nepoužila meno ani snímky 30-ročnej rodáčky z New Yorku, a tak neporušila jej právo na súkromie. Rovnako neuspela ani žaloba televíznej osobnosti Karen Gravano, ktorá tvrdila, že postava menom Antonia Bottino odzrkadľuje isté aspekty z jej života, vrátane podobného vyjadrovania sa.

Lohan v žalobe z júla 2014 tvrdila, že spomínaná Lacey Jonas má podobný hlas aj výzor ako ona a navyše nosí aj podobné oblečenie. V hre sa taktiež nachádza hotel Chateau Marmont v meste West Hollywood, v ktorom herečka v minulosti žila. Podľa nej to tvorcovia Grand Theft Auto V urobili preto, aby dosiahli lepší predaj. Z hry, ktorá vyšla v septembri 2013, sa na celom svete doteraz predalo viac ako 65 miliónov kusov.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Lindsay Lohan #žaloba

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...