Trumpova manželka žaluje britský bulvár: Nezarábala som si sexom!

Manželka amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa Melania zažalovala britský bulvárny denník Daily Mail za informáciu, že si v 90. rokoch privyrábala ako platená sexuálna spoločníčka.

04.09.2016 10:00
APTOPIX 2016 TIME 100 Gala Foto: ,
Prezidentský kandidát Donald Trump a jeho manželka Melania Trump počas galavečera TIME 100 v New Yorku.
debata

Za podobné tvrdenie podala žalobu aj na jedného amerického blogera. Bývalá modelka slovinského pôvodu požaduje odškodné vo výške 150 miliónov dolárov (3,6 miliardy korún), informovala agentúra Reuters. Daily Mail vzápätí stiahol text zo svojich stránok.

Daily Mail v auguste citoval informáciu istého slovinského časopisu, že si Trump v čase, keď bola v New Yorku modelkou, privyrábala takisto sexuálnymi službami pre zámožných klientov. Podľa jej právnika toto nepravdivé tvrdenie „obrovsky poškodzuje jej osobnú aj profesionálnu povesť“, za čo požaduje spomínanú finančnú náhradu.

Webový portál denníka vo štvrtkovej reakcii na žalobu uviedol, že jeho redakcia nehodnotila pravdivosť informácií o platených sexuálnych aktivitách Trumpovej. List vraj zverejnil správu preto, že aj keby sa ukázalo tvrdenie slovinského magazínu ako nepravdivé, mohlo by ovplyvniť americkú prezidentskú kampaň.

Dnes sa denník rozhodol celú správu odstrániť s poukázaním na to, že nemal v úmysle tvrdiť alebo naznačovať, že tieto tvrdenia sú pravdivé. Zároveň vyjadril poľutovanie za vzniknutú „nesprávnu interpretáciu“.

Do prezidentskej kampane už minulosť Melanie Trumpovej niekoľkokrát prehovorila. Denník New York Post napríklad pred mesiacom dva dni po sebe vytlačil na titulnej strane jej nahé fotografie s dodatkom, či si voliči prajú takúto prvú dámu.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #odškodné #prostitútka #Daily Mail #Melania Trumpová

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...