Sajfa sa oženil s priateľkou Ostrihoňovou. Čaká ich ešte svadba číslo 2!

Slovenský moderátor Matej "Sajfa" Cifra sa oženil s Veronikou Ostrihoňovou.

04.09.2016 12:06
debata (9)

Svoje áno si povedali v sobotu počas civilného obradu v bratislavskom Zichyho paláci za prítomnosti svojich súrodencov a najbližších priateľov. O šťastnú správu sa 37-ročný Sajfa podelil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu, na ktorej so svojou manželkou kráča po ulici.

„Bolo to skvelé. Odfotili sme sa, trošku sa nám zarosili oči a išli sme sa naobedovať. Na civilnej svadbe sme nemali ani rodičov, keďže sme chceli, aby ten pekný moment, kedy si povieme „áno“, zažili až v ten reálny termín,” povedala 28-ročná nevesta pre portál tvnoviny.sk.

„Chceli sme mať trošku súkromie, ale keďže sme sa nakoniec brali v Zichyho paláci a išli odtiaľ, tak to úplne súkromné nebolo, ale bolo to krásne. Strašne si vážime všetku pozitívnu energiu, čo sme dostali po ceste z obradu po meste,“ dodala. Dvojica svoj vzťah spečatí ešte cirkevným obradom, ktorý by sa mal uskutočniť 10. septembra na Morave.

Sajfa sa s Ostrihoňovou zasnúbili vlani v júni. Moderátor ju požiadal o ruku po šiestich rokoch randenia, v deň ich výročia.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #dojatie #Veronika Ostrihoňová #slzy #Matej Cifra

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...