Láska ako hrom! Drake by si vzal Rihannu pokojne aj dnes...

O romániku medzi speváčkou Rihannou a raperom Drakeom už dnes hádam nikto nepochybuje. Nové správy dokonca hovoria o tom, že pár to myslí spolu veľmi vážne.

06.09.2016 08:20
Drake a Rihanna Foto: ,
Drake a Rihanna na zábere z vyhlásenia cien MTV Video Music Awards 2016.
debata

Donedávna sa šuškalo o tom, že barbadoská rodáčka sa s kanadským interpretom stretávala predovšetkým ako s priateľom s výhodami. Vždy, keď boli spolu, užili si spoločne strávené chvíle. Ale už niekoľko posledných týždňov médiá špekulovali o tom, že ich vzťah sa zintenzívnil a nabral nový smer.

Podľa serveru E!News je momentálne Drake „skutočne oddaným partnerom“. „Obaja sú už zrelí a ochotní zaviazať sa jeden druhému. Nepotrebujú si len užívať,“ tvrdí zdroj z okolia hviezdnych milencov. „Drake je zamilovaný do Rihanny tak silno, že keby to bolo na ňom, vzal by si ju hneď zajtra,“ doplnil ešte zdroj.

Ďalší, na ktorý sa odvoláva šoubiznisový portál, tvrdí, že veci sa naozaj zmenili. „Je to medzi nimi teraz iné. A v lepšom smere,“ vysvetlil.

Dvojica sa pred vyše týždňom spoločne objavila na vyhlásení cien MTV Video Music Awards 2016. Drake odovzdal svojej láske dôležitú cenu a následne sa spolu odobrali do podniku. V noci ich paparazzovia prichytili aj pri spoločnom odchode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #Rihanna #cit #Drake #intenzita

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...