Drsný odkaz mladej hviezdy Kardashianke: Nezaslúži si moju pozornosť

Pred pár dňami sa rozišla s priateľom Brooklynom Beckhamom. Ale herečka Chloe Moretz zaujala tentoraz čímsi iným. Vyjadrila sa k dávnej hádke s Kim Kardashianovou.

08.09.2016 01:30
Chloe Grace Moretz Foto: ,
Herečka Chloe Grace Moretz na archívnom zábere.
debata

Osemnásťročná hrdinka filmu Kick-Ass sa pred časom pustila do slávnej celebrity po tom, čo Kim Kardashian zverejnila na svojom profile nahú fotografiu. Bola z toho výmena odkazov v online priestore a médiá písali o hádke mladučkej hviezdy s ostrieľanou mediálnou persónou.

Na filmovom festivale v Deauville, kde Moretz tentoraz prišla propagovať nový film, sa jej znovu opýtali na to, ako dnes hodnotí konflikt so známou brunetkou. „Myslím si, že som venovala moju pozornosť ľuďom, ktorí si ju vôbec nezaslúžia,“ vyhlásila. „Istým spôsobom trochu ľutujem, že som im venovala svoju pozornosť. Ale neľutujem, čo som povedala,“ uviedla herečka na margo vtedajšej kritiky Kardashianovej, Vtedy ju totiž upozornila, aby zvažovala, ako sa verejne prezentuje, keďže je vzorom pre mnoho mladých žien.

V rozhovore pre The Hollywood Reporter tiež priznala, že niekedy nie je najlepšie riešenie byť tým najhlasnejšie znejúcim človekom v miestnosti. „Niekedy oveľa viac dosiahnete, ak zostanete ticho,“ vysvetlila. Dodala, že sa to naučila od Hilary Clintonovej, ktorú ako prvovolička oficiálne podporuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ticho #hádka #Chloe Moretz #Kim Kardashian #význam

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...