Karel Gott sa vrátil na pódiá! Zagorová ho dostala k sedemdesiatke

Vystúpil skôr než plánoval! Karel Gott privítal Hanu Zagorovú v klube sedemdesiatnikov. Zaspieval jej v Lucerně.

07.09.2016 13:00
Karel Gott Foto:
Karel Gott zaspieval v Lucerně na koncerte Hany Zagorovej.
debata

Speváčka Hana Zagorová oslávila 6. septembra okrúhlu sedemdesiatku. Ako inak, veľkým koncertom v pražskej Lucerně, na ktorom nechýbali desiatky známych tvárí českého šoubiznisu.

Monika Absolonová, Hana Maciuchová, Lucie Borhyová, Honza Musil či Karel Vágner – tí všetci prijali pozvanie na veľkolepú oslavu spojenú s koncertom. A nechýbal ani niekdajší Zagorovej manžel, Vlastimil Harapes. Speváčkin terajší manžel, Štefan Margita, sa však v Lucerně neukázal, bol na pracovnej ceste v USA.

Najväčším prekvapením však bolo vystúpenie Karla Gotta, ktorý sa tak na pódiá vrátil po prekonanej chorobe o čosi skôr, než avizoval. Svoju kolegyňu a zároveň dlhoročnú priateľku Zagorovú potešil nielen spevom, ale aj privítaním v klube sedemdesiatnikov.

Gott sa tak na pódiá vrátil o mesiac skôr, než zamýšľal. Pôvodne plánoval vystúpiť na pódiu až v budúci mesiac. 10. októba ho čaká menší koncert v Malostranskej besede, nasledovať bude veľké podujatie Rádia Impuls, ktoré sa uskutoční 15. októbra v pražskej O2 Aréne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Lucerna #Hana Zagorová

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....