Koniec bitky! Súd ukončil spor Madonny a Ritchieho o syna Rocca

Newyorský súd v utorok ukončil spor medzi americkou speváčkou a herečkou Madonnou a jej bývalým manželom Guyom Ritchiem o starostlivosť o ich syna Rocca.

08.09.2016 11:18
Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna na archívnom zábere.
debata

Potvrdil to hovorca súdu Lucian Chalfen, ktorý však neposkytol ďalšie podrobnosti o dohode ani informáciu, s kým bude 16-ročný Rocco napokon žiť.

Spor o Rocca sa začal vyostrovať po tom, ako vlani v decembri odmietol nastúpiť do lietadla do New Yorku, kde so speváčkou žil od roku 2008. Tínedžer chcel zostať so svojím otcom v Anglicku, kde ho navštívil počas hudobníčkinho európskeho turné. Vtedy s ňou musel podľa rozhodnutia súdu stráviť vianočné sviatky. Ritchie však verdikt údajne odignoroval, na základe čoho Madonnini právni zástupcovia podali návrh na jeho zadržanie za pohŕdanie súdom.

Sudkyňa najvyššieho súdu štátu New York Deborah Kaplan žiadosť zamietla a namiesto toho pokarhala oboch umelcov za snahu vyriešiť ich spor pred očami verejnosti. Päťdesiatosemročná interpretka následne podala na britskom najvyššom súde žiadosť o zastavenie súdneho konania uvádzajúc, že potrebuje zahojiť rany.

Súd Madonninej žiadosti vyhovel, pričom aj on apeloval na oboch umelcov, aby svoj konflikt ukončili čo najskôr. Prípad sa následne presunul do New Yorku, kde súdny proces v tom čase ešte pokračoval.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #spor #Madonna #Guy Ritchie #Rocco

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...