Jeremy Renner sa dohodol s exmanželkou na výživnom pre dcéru

Americký herec Jeremy Renner sa dohodol s bývalou manželkou Sonni Pacheco v spore o výživnom na ich trojročnú dcéru Avu Berlin.

08.09.2016 18:19
Jeremy Renner Foto: ,
Herec Jeremy Renner.
debata

Vlani v decembri sa dvojica v rámci rozvodového konania dohodla, že Renner bude Pacheco mesačne prispievať na dcéru sumou 13-tisíc dolárov a ak zarobí viac ako 2,3 milióna dolárov ročne (takmer 2,1 milióna eur), musí z daného prebytku zaplatiť dodatočných päť percent.

V júli však podala kanadská modelka na 45-ročného rodáka z kalifornského Modesta žalobu za to, že na Avu odmietal prispievať. Podľa informácií portálu TMZ dvojica spor urovnala a Renner bude po novom platiť výživné približne 16-tisíc dolárov (približne 14 300 eur), pričom zaplatí aj 24-tisíc dolárov (zhruba 21 500 eur) za jej právnika a účtovníka.

Renner a Pacheco sa vzali 13. januára 2014, no už v decembri toho roku modelka podala žiadosť o rozvod. Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. Dvojica sa následne dohodla na striedavej starostlivosti o dcéru Avu a tiež, že Renner nebude samotnú Pacheco finančne podporovať. To vyplynulo z predmanželskej zmluvy, o ktorej neskôr modelka tvrdila, že je falošná, a chcela, aby ju súd vyhlásil za neplatnú.

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #dohoda #Jeremy Renner #výživné

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...