Kidman verí v materinskú lásku: Je jedno, či je biologická alebo adoptívna

Má osobnú skúsenosť s adopciou a zároveň je sama matkou, ktorá sa detí dočkala až po dlhom čase. Aj preto je vraj nový projekt herečky Nicole Kidmanovej pre ňu osobný.

13.09.2016 08:20
debata
Herečka Nicole Kidman v šatách značky Nina Ricci. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Nicole Kidman v šatách značky Nina Ricci. Herečka Nicole Kidman v šatách značky Nina Ricci.

Na festivale v Toronte uviedla 48-ročná austrálska hviezda novinku Lion, ktorá rozpráva skutočný príbeh indického chlapca. Jeho život sa zmení už v útlom detstve, keď nasadne na zlý vlak, ktorý ho odvezie tisíce kilometrov od rodiny a skončí ako adoptívny syn v rodine austrálskeho manželského páru. Vlastných rodičov potom nájde o niekoľko desiatok rokov neskôr.

Herečky Rooney Mara (vľavo) a Nicole Kidman...
Herečka Nicole Kidman v šatách značky Nina Ricci.
+3Herec indického pôvodu Dev Patel.

Austrálska držiteľka Oscara v snímke stvárnila matku a manželku, ktorá si chlapca osvojila spoločne so svojím partnerom. Pred novinármi v Toronte uviedla, že pre ňu je film predovšetkým zobrazením obrovskej materinskej sily. „Je to projekt o sile žien – matiek, nech už táto sila pochádza z akejkoľvek formy materstva, biologického alebo adoptívneho,“ vyhlásila herečka.

„Ak pociťujete v sebe takú správnu lásku ako moja hrdinka, prekvitáte. A nech už sa to udeje akokoľvek, udeje sa to. Je to pre mňa očividne veľmi emotívny film,“ dodala Kidman, ktorá si v snímke zahrala s indickým hercom Devom Patelom či mladšou americkou kolegyňou Rooney Maraovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #materstvo #Nicole Kidman #Lion

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...