Tehotnej speváčke Janet Jacksonovej lekári prikázali odpočívať

Tehotnej americkej speváčke Janet Jackson lekári prikázali odpočívať. Informáciu priniesli americké spravodajské portály US Weekly a E! News.

12.09.2016 13:30
Janet Jackson Foto: ,
Speváčka Janet Jackson na archívnom zábere.
debata

Zdroj blízky E! News uviedol, že Jackson mala isté komplikácie, ktoré súviseli s tehotenstvom. „Uvedomuje si komplikácie, ale podľa lekárov je momentálne v poriadku,“ povedal zdroj. „Neustále je pod dohľadom odborníkov. Pred pár týždňami však zašla s mamou na obed,“ vyjadril sa zdroj blízky US Weekly.

Päťdesiatročná speváčka čaká prvé dieťa s manželom, 41-ročným podnikateľom katarského pôvodu Wissamom Al Manom. Manželmi sú od roku 2012.

Rodáčka z Indiany v apríli odložila svetové turné Unbreakable, aby sa mohla pripraviť na príchod potomka. „Sme práve v druhej časti turné a stali sa náhle zmeny. Chcela som, aby ste sa to dozvedeli ako prví. Spolu s manželom plánujeme rodinu, takže budem musieť odložiť turné. Snažte sa to, prosím, pochopiť. Musím to spraviť teraz. Lekári mi nariadili odpočívať. Nezabudla som však na vás. Budem v koncertovaní pokračovať hneď, ako budem môcť,“ oznámila Janet vo videu, ktoré zverejnila v apríli na sociálnej sieti Twitter. Odvtedy sa k tehotenstvu bližšie nevyjadrila.

V máji brat speváčky Jermaine Jackson pre US Weekly uviedol, že sa jeho sestra cíti dobre. „Bude skvelou matkou, pretože je veľmi neústupná a prísna. Povedal som jej, nech mi dá vedieť, keď bude potrebovať rodičovskú radu či pomoc s bábätkom, lebo ja som ten najlepší "menič“ plienok na tejto planéte," povedal bývalý člen skupiny Jackson 5. Ďalší z jej bratov Tito Jackson sa v rozhlasovej show Andyho Cohena amerického rádia SiriusXM vyjadril, že budúci rodičia nepoznajú pohlavie potomka a dúfajú, že sa dieťa narodí zdravé. Vyvrátil tiež špekulácie, že dieťa príde na svet prostredníctvom náhradnej matky.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Janet Jackson #odpočinok

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...