Ďalší prírastok! Alec Baldwin s manželkou Hilariou majú tretie dieťa

Americký herec Alec Baldwin sa stal štvornásobným otcom. Jeho manželka Hilaria priviedla v pondelok na svet syna, ktorému dali meno Leonardo Angel Charles Baldwin. Ide pritom o ich tretieho spoločného potomka.

13.09.2016 18:04
Herec Alec Baldwin a jeho manželka Hilaria... Foto: ,
Herec Alec Baldwin a jeho manželka Hilaria Baldwin na archívnom zábere.
debata

Tridsaťdvaročná Hilaria o tom informovala prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu, na ktorej drží svojho najmladšieho potomka. „S veľkým potešením vám predstavujeme naše novorodeniatko, Leonarda Angela Charlesa Baldwina,“ napísala k fotke.

Päťdesiatosemročný herec neskôr na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter prezradil, že chlapec prišiel na svet v New Yorku o 18:51 (v utorok o 0:51 SELČ, pozn. SITA).

Alec Baldwin tvorí s Hilariou pár od augusta 2011, pričom v apríli 2012 sa zasnúbili a v auguste potom zosobášili. O rok neskôr sa im narodila dcéra Carmen a vlani v júni syn Rafael. Herec má okrem toho aj 20-ročnú dcéru Ireland z predchádzajúceho manželstva s herečkou Kim Basinger. S tou bol ženatý v rokoch 1993 až 2002.

We are so pleased to introduce you to our new baby, Leonardo Ángel Charles Baldwin. It was such a special day bringing him into this world

Fotka uverejnená používateľom Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin),

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #Alec Baldwin #Hilaria Baldwin

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....