Princeova prvá manželka napíše memoáre

Princeova prvá manželka Mayte Garcia pripravuje memoáre, ktoré priblížia život so zosnulým hudobníkom.

15.09.2016 09:30
Prince Foto: ,
Spevák Prince na zábere z roku 2007 počas Super Bowl.
debata

Informovalo o tom nakladateľstvo Hachette, podľa ktorého by sa kniha mala dostať na trh v apríli 2017, teda rok po úmrtí legendárneho umelca.

Rodáčka z Alabamy priblíži v publikácii začiatok ich vzťahu, manželstvo či stratu syna Boya Gregoryho, ktorý zomrel v roku 1996 krátko po narodení. Kniha spomienok ponesie názov The Most Beautiful, inšpirovaný Princeovou skladbou The Most Beautiful Girl In The World, ktorú zložil pre Garciu.

„Chcem sa podeliť o náš príbeh lásky, spolu s jeho vzostupmi aj pádmi, no vždy s citom, pretože tento muž je súčasťou mojej rodiny a navždy bude,“ napísala 42-ročná tanečnica a choreografka.

Dvojica sa zoznámila v roku 1990, keď mala Garcia iba 16 rokov. O dva roky neskôr sa pridala k spevákovi na jeho svetovom turné, kde ho sprevádzala ako tanečnica. Zosobášili sa na Valentína 1996 a v tom istom roku sa im narodil spomínaný Boy Gregory. Chlapec však skonal týždeň po narodení v dôsledku Pfeifferovho syndrómu, ktorý spôsobuje deformáciu lebky. Strata ich jediného spoločného potomka a následný Garciin potrat dvojicu údajne rozdelili, čo v roku 1999 viedlo k rozvodu.

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #Prince #memoáre #exmanželka

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...