Láska plná nápadov? Miley Cyrus s budúcim manželom vraj píše hru

Láska speváčky Miley Cyrusovej k hercovi Liamovi Hemsworthovi má mnoho podôb. Napríklad aj tú kreatívnu. A reč nie je o experimentovaní v spálni.

17.09.2016 09:00
Liam Hemsworth a speváčka Miley Cyrus Foto: ,
Herec Liam Hemsworth a speváčka Miley Cyrus na archívnom zábere z augusta 2013.
debata

Ako informoval magazín US Weekly, dvojica momentálne spoločne píše divadelnú hru. „Dali sa do toho spoločne a tvoria ju obaja. Ide o dramatický príbeh lásky,“ tvrdí zdroj, ktorý cituje magazín. Podľa neho je najmä speváčka, niekdajšia detská televízna hviezda, veľmi kreatívnou osobnosťou. „Neustále niečo robí, buď píše, maľuje, alebo skladá pesničky. Alebo všetko naraz,“ komentoval zdroj pre US Weekly.

Dvadsaťtriročná celebrita sa vraj popri tom všetkom plánuje aj vydať za austrálskeho fešáka a partnera, s ktorým už v minulosti raz tvorila pár, no potom sa rozišli. Detaily o svadbe však zatiaľ nie sú známe.

„Udržiavajú všetko v tajnosti. Len veľmi málo ľudí z jej blízkeho okolia pozná detaily a všetci sa zaviazali, že budú mlčať a nevyzradia nič médiám,“ píše americký časopis. Podľa jeho informácií by sa svadobný obrad mohol konať kedykoľvek. „Sú pripravení. Obaja,“ znie odkaz z okolia slávneho páru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Miley Cyrus #Liam Hemsworth #kreativita #písanie #hra

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...