Polepšený Wahlberg žiadal o milosť pre činy z mladosti. Teraz to ľutuje

Rada pre podmienečné prepúšťanie v štáte Massachusetts zrušila žiadosť o milosť amerického herca Marka Wahlberga za útoky, ktorých sa dopustil ešte ako 16-ročný a bol za ne aj vo väzení.

17.09.2016 12:33
Mark Wahlberg Foto: ,
Herec Mark Wahlberg na predstavení filmu Deepwater Horizon.
debata

Rodák z Bostonu v roku 2014 podal v prípade žiadosť o milosť, čo sa stretlo s ostrou kritikou. Zástupca Rady sa vo štvrtok pre agentúru AP vyjadril, že herca kontaktovali, ale na list, v ktorom sa ho pýtali, či chce so svojou žiadosťou pokračovať, neodpovedal, a tak ju zrušili.

Wahlberg v roku 1988 udrel dvoch mužov, keď ho pristihli pri krádeži a chceli mu zabrániť v úteku, pričom za to v tom čase strávil 45 dní vo väzení. Vo svojej žiadosti o milosť sa ospravedlnil a uviedol, že sa zmenil a zameral sa na to ako sa stať lepším človekom a vzorom, pričom tiež vyzbieral milióny dolárov na charitu.

Štyridsaťpäťročný herec sa počas tohtoročného Medzinárodného filmového festivalu v Toronte k téme vyjadril, pričom priznal, že podanie žiadosti ľutuje. Zároveň však povedal, že je za ňu aj vďačný, lebo sa mohol stretnúť a ospravedlniť jednému z napadnutých mužov. “Vzišlo z toho aspoň niečo dobré,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #milosť #žiadosť #zrušenie #Mark Walhberg

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...