Má po Swiftovej už náhradu? Hiddlestona pristihli s krásnou Indkou!

Už pár týždňov je opäť single. Herec Tom Hiddleston, ktorý sa rozišiel so speváčkou Taylor Swiftovou, vraj flirtoval v zákulisí cien Emmy s príťažlivou indickou kráskou.

20.09.2016 00:00
debata
Herečka Priyanka Chopra a herec Tom Hiddleston... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Priyanka Chopra a herec Tom Hiddleston Herečka Priyanka Chopra a herec Tom Hiddleston prišli spoločne uviesť jednu z cien večera.

Reč je o herečke Priyanke Chopre, s ktorou prišiel britský rodák vyhlásiť jednu z cien večera. Zaujímavejšie veci sa však diali v zákulisí, kam dohliadli len vybrané kamery. Podľa svedkov, ktorí dovideli do zákulisia, sa dvojica k sebe správala až príliš intímne.

„Tom držal ruku okolo jej pliec a pritískal si ju k sebe. Už po odovzdaní ceny sa ocitli vo veľmi tesnom kontakte a rozhovore a v jednom momente sa držali aj za ruky,“ uviedol pre portál E! nemenovaný zdroj.

Tehotná herečka Kerry Washington v šatách od...
Ocenená herečka Sarah Paulson v kreácii Prada.
+27Speváčka a herečka Tori Kelly.

Podľa neho dokonca pôvabná herečka, ktorá sa čoskoro objaví aj vo filmovej verzii Pobrežnej hliadky, upravila Hiddlestonovi motýlika a dala mu bozk na líca.

Samozrejme, že ani jeden zo zástupcov hereckých hviezd žiadne podobné dohady o „flirte“ či randení nepotvrdil. Hiddleston má však povesť lámača veľkých sŕdc a podľa mnohých priateľov mu nerobilo problém ani pár týždňov po rozchode s americkou speváčkou znovu skúšať šťastie o krásnej kolegyne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #zákulisie #Tom Hiddleston #Priyanka Chopra

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...