Angelina Jolie požiadala o rozvod s Bradom Pittom

Angelina Jolie požiadala o rozvod s Bradom Pittom. O rozchode slávneho hollywoodskeho páru informoval herečkin právny zástupca. Pár spolu žil celkom 12 rokov a pred dvoma rokmi tento zväzok spečatil svadbou.

20.09.2016 17:29
Angelina Jolie a Brad Pitt Foto: ,
Príčinou Angelininho rozhodnutia boli údajne nezhody pre spôsob, akým Pitt vychováva deti.
debata (19)

Podľa spravodajského serveru TMZ, ktorý sa špecializuje na informácie zo sveta celebrít, Jolie do rozvodových papierov zapísala 15. septembra ako dátum odlúčenia od Pitta. Ako príčinu rozvodu uviedla „nezmieriteľné rozpory“.

Jolie zároveň požiadala, aby jej bola zverená starostlivosť o všetkých šesť detí – ako biologických, tak adoptovaných -, ktoré s Pittom vychováva.

Americký herec a producent Brad Pitt a jeho...
Herec Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie...
+21Manželia Angelina Jolie a Brad Pitt si vo filme...

„Nepraje si, aby sa Pitt podieľal na výchove detí v podobe striedavej starostlivosti,“ dodal server TMZ, ktorý napríklad ako prvý informoval o úmrtí Michaela Jacksona. „Chce, aby súd pre Pitta stanovil len možnosť návštev,“ dodal.

Brad Pitt a Angelina Jolie sa do seba zamilovali pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci, ktorý mal premiéru v roku 2005. Pitt sa potom rozviedol so svojou vtedajšou manželkou Jennifer Aniston, s ktorou sa oženil v roku 2000. Jolie za sebou mala už dve manželstva – s Billym Bobom Thorntonom as Jonnym Lee Millerom.

Herečka Angelina Jolie a jej partner Brad Pitt... Foto: SITA/AP
Rok 2006: Herečka Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie a jej partner Brad Pitt s ratolesťami na návšteve Indie v roku 2006.

Podľa zdrojov blízkych páru, na ktoré sa odvoláva server TMZ, boli príčinou Angelininho rozhodnutia nezhody pre spôsob, akým Pitt vychováva deti, z ktorého údajne bola „krajne naštvaná“.

Po internete však kolujú aj zvesti, že situáciu skomplikovala bývalá Pittova láska Gwyneth Paltrow, o ktorej údajne Pitt hovoril zo spánku, čo Angelinu rozčuľovalo. Oleja do ohňa potom vraj jej manžel prilial, keď nevhodne komentoval jej hmotnosť a navrhol, že by mohla začať využívať rovnaké metódy starostlivosti o váhu a postavu, ako Paltrow, napísal bulvárny server GossipCop.

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #rozvod #Brad Pitt a Angelina Jolie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...