Drogy, nevera, bitka o deti?! Aké sú dôvody rozvodu Brada a Angeliny

Šokujúci rozvod hereckého páru Angeliny Jolieovej a Brada Pitta vytvoril priestor na špekulácie, čo je jeho dôvodom. A tiež sa možno schyľuje k celebritnej vojne!

21.09.2016 08:01
Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie Foto:
Herec Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie na archívnom zábere.
debata (8)

Americký portál TMZ v utorok uviedol, že 41-ročná rodáčka z Los Angeles podala žiadosť o rozvod v pondelok 19. septembra, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Podľa právnych dokumentov, ako dátum odlúčenia uviedla 15. septembra. Podľa stanoviska, ktoré poskytol Offer, sa herečka odmieta vyjadriť k danej situácii a žiada, aby verejnosť rešpektovala súkromie rodiny.

Americký herec a producent Brad Pitt a jeho...
Herec Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie...
+21Manželia Angelina Jolie a Brad Pitt si vo filme...

Podľa viacerých nemenovaných zdrojov spomínaného portálu, za rozvodom dvojice je Pittove nadmerné užívanie marihuany, pravdepodobne v kombinácii s alkoholom, ako aj jeho problém so zvládaním hnevu, ktorý môže byť pre ich rodinu nebezpečný. Začalo sa tiež šuškať o tom, že Pitt mal vraj románik s francúzskou herečkou Marion Cotillardovou pri nakrúcaní ich najnovšieho spoločného projektu. Niektoré servery dokonca prišli s informáciami, že Jolieovú podvádzal pravidelne a s viacerými ženami.

Hoci to všetko sú len dohady, rozvodové dokumenty potvrdili pôvodnú informáciu o tom, že herečka žiada výlučnú starostlivosť o všetkých šesť detí, ktoré s Pittom vychovávali – z nich tri sú ich biologické a tri adoptívne. Keďže herec má na deti silné väzby, môže sa stať to najhoršie a síce, že sa rodičia začnú o potomkov súdiť. Päťdesiatdvaročný Pitt vydal oficiálne vyhlásenie, ktoré zverejnil magazín People a v ktorom prosí o rešpektovanie súkromia. „Som z toho veľmi zarmútený, ale čo je teraz najdôležitejšie, je život našich detí. Láskavo žiadam médiá, aby im poskytli priestor, ktorý si zaslúžia počas týchto náročných dní,“ odkázal Pitt.

Angelina Jolie a 52-ročný Brad Pitt sa zasnúbili v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. O dva roky neskôr sa zosobášili – najprv na súde v Kalifornii, neskôr na francúzskom zámku Miraval. Dvojica spolu vychováva pätnásťročného Maddoxa, dvanásťročného Paxa, jedenásťročnú Zaharu, desaťročnú Shiloh, a osemročné dvojičky Vivienne a Knoxa.

Čoskoro po správe o podaní žiadosti o rozvod zahltili sociálne siete reakcie z celého sveta. Komentátori poznamenávajú, že verejnosť, ako sa zdá, nebola pripravená na rozpad najslávnejšieho hollywoodskeho páru, pre ktorý sa podľa kombinácie mien Brad a Angelina vžila prezývka „Brangelina“. A internet okrem iného uvažuje, či po vzore britskej snahy o vystúpení z Európskej únie sa rozvodu bude hovoriť Braxit alebo BrexPitt?

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #súd #Angelina Jolie #Brad Pitt #rozvod #marihuana #nevera #médiá #dôvod #tlač #špekulácie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...