Marion Cotillard potvrdila, že čaká dieťa! A spomína aj Brada Pitta

Rodáčka z Paríža už vychováva s partnerom Guillaumeom Canetom päťročného syna Marcela.

22.09.2016 09:51
Herečka Marion Cotillard nemôže v Cannes chýbať. Foto: ,
Herečka Marion Cotillard.
debata

Francúzska herečka Marion Cotillard čaká s dlhoročným partnerom Guillaumeom Canetom druhého spoločného potomka. Rodáčka z Paríža to oznámila v príspevku, ktorým reagovala na dohady, že stojí za rozvodom Brada Pitta a Angeliny Jolie.

„V prvom rade, pred mnohými rokmi som stretla muža môjho života, otca nášho syna a bábätka, ktoré spolu čakáme. Je mojou láskou, najlepším priateľom a jediným, koho potrebujem,“ napísala prostredníctvom služby Instagram a dodala: „Prajem Angeline aj Bradovi, ktorých oboch veľmi rešpektujem, aby našli pokoj, v týchto, pre nich turbulentných okamihoch.“

V amerických médiách sa pred pár dňami začalo šuškať o tom, že Pitt mal s francúzskou herečkou Marion Cotillardovou románik pri nakrúcaní ich najnovšieho spoločného projektu. Jolie si mala kvôli týmto informáciám najať súkromného detektíva.

Štyridsaťročná Cotillard a o dva roky starší herec a režisér, Guillaume Canet, tvoria pár od roku 2007. Dokopy sa dali štyri roky po tom, ako si spolu zahrali v romantickej dramédii Detské hry (2003). Dvojica spolupracovala aj na dramédii Milosrdné lži (2010) a trileri Blood Ties (2013), ktoré rodák z francúzskeho Boulogne-Billancourt režíroval. Onedlho sa spolu objavia v pripravovanej hudobnej komédii Rock'n Roll, pričom Canet sa postaral aj o réžiu. Pár už spolu vychováva syna Marcela, ktorý sa narodil 19. mája 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Angelina Jolie #Brad Pitt #rozvod #Marion Cotillard

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....