Anistonovej kamoška: Brad Pitt si vzal blázna, preto musel fajčiť trávu!

Moderátorka Chelsea Handler si nikdy nedávala servítku pred ústa. Čo povedala na margo rozvodu herečky Angeliny Jolieovej a Brada Pitta?

23.09.2016 00:00
Chelsea Handler Foto: ,
Televízna osobnosť a moderátorka Chelsea Handler.
debata (1)

O Handlerovej je známe, že je vernou kamarátkou herečky Jennifer Anistonovej a viackrát sa verejne vyslovila „proti“ Angeline Jolieovej. Tentoraz tiež nezostala potichu a potom, čo sa objavili správy o rozvode slávneho hollywoodskeho páru, vyjadrila sa aj ona.

„Brad a Angelina vždy hovorili, že sa nezosobášia, kým túto možnosť nebudú mať úplne všetci. A ja som vždy hovorila, že sa nevydám, kým sa oni dvaja nerozvedú. Takže oficiálne môžem prijímať ponuky na sobáš. Som pripravená,“ zavtipkovala si typickým spôsobom Handler.

Pri tom však neskončila. „Objavili sa klebety, že dôvodom rozchodu je, že Brad priveľa pije a fajčí marihuanu. Divím sa, na čo by potreboval uvoľnovať sa. Možno preto, že mohol posledných dvanásť rokov stráviť pri jazere Como a zabávať sa s Georgom Clooneym a Mattom Damonom a on namiesto toho zostal trčať v dome s 85 deťmi, ktoré hovoria pätnástimi rôznymi jazykmi. No áno, pretože si vzal vyšinutého blázna,“ dodala drsne Handler v televíznom vstupe, ktorý sa objavil v jej televíznej šou Chelsea.

Následne tiež ironicky dodala, že všetci by mali rešpektovať súkromie páru počas tohto náročného obdobia. „Toto je poslednýkrát, čo o tom hovorím v televízii. Môžete ma sledovať na Twitteri,“ vyhlásila 41-ročná komička a moderátorka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #rozvod #marihuana #Televízia #šou #humor #šok #Tráva #Chelsea Handler #vyjadrenie

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...