Potvrdené! FBI preveruje Brada Pitta za napadnutie dieťaťa

Zástupcovia úradu potvrdili informáciu vo štvrtok prostredníctvom vyhlásenia pre médiá, pričom uviedli, že naďalej zvažujú, či začnú vyšetrovanie.

23.09.2016 11:31
Brad Pitt Foto: ,
Herec Brad Pitt.
debata (3)

„Vzhľadom na vašu požiadavku v súvislosti s obvineniami týkajúcimi sa letu pána Brada Pitta a jeho detí, FBI naďalej zhromažďuje údaje a následne posúdi, či začne vyšetrovanie na federálnej úrovni,“ vyhlásila FBI, ktorá sa obvineniami zaoberá, pretože k incidentu údajne došlo vo vzdušnom priestore.

FBI poskytla stanovisko krátko po tom, ako losangeleská polícia poprela správy, že v súčasnosti vyšetruje 52-ročného herca. Správy sa začali šíriť, keď nemenovaný zdroj informáciu poskytol americkému týždenníku People. Podľa neho rodák z mesta Shawnee v Oklahome pod vplyvom alkoholu verbálne a fyzicky napadol minulú stredu jedno z jeho detí na palube súkromného lietadla, kde boli v tom čase aj jeho manželka, herečka a režisérka Angelina Jolie, s ktorou sa v súčasnosti rozvádza, a tiež ich ďalšie deti.

Správu o Jolienej žiadosti o rozvod potvrdil v utorok jej právny zástupca Robert Offer. Rodáčka z kalifornského Los Angeles určila ako dôvod neprekonateľné rozdiely, pričom vyhlásila, že sa tak rozhodla pre dobro rodiny. Podľa právnych dokumentov uviedla ako dátum odlúčenia minulý štvrtok, teda deň po údajnom incidente. V stanovisku, ktoré v jej mene poskytol Offer, sa herečka odmieta k situácii ďalej vyjadrovať a žiada verejnosť, aby rešpektovala súkromie rodiny.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #rozvod

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....