Ani jediný úsmev! Drobná servíruje novú hudbu, toto je Smile

Slovenská speváčka a víťazka šou Česko Slovenská SuperStar z roku 2015 Emma Drobná predstavila vo štvrtok svoj debutový singel Smile.

24.09.2016 12:42
Emma Drobná Foto:
Speváčka Emma Drobná predstavila nový singel z pripravovaného albumu.
debata

V skladbe, ktorú vraj začala písať ešte počas speváckej súťaže, hovorí o svojom pohľade na lásku. „Väčšinou, keď skladám, tak v texte riešim, čo sa deje v mojej hlave a aké mám pocity. Smile nie je výnimkou a je inšpirovaný mojím životom. A hoci táto skladba dostala názov Smile, vo videoklipe nenájdete ani jediný úsmev,“ prezradila.

Singel Smile, ku ktorému Emma nakrútila aj autentický videoklip, má fanúšikov a fanúšičky naladiť na melancholickú jesennú atmosféru. Jednotlivé scény speváčka konzultovala s režisérom Romanom Valentom a kameramanom Dušanom Husárom.

Smile je podľa nej skladbou, ktorá balansuje na pomedzí komercie a alternatívy. Drobná sa však nechce do budúcna škatuľkovať a je odhodlaná žánrovo experimentovať. „Štýl prezentovaný v singli Smile je mi veľmi blízky, ale čo sa týka žánrov, budem určite experimentovať. Nečakajte však veľké rozdiely,“ uviedla sympatická interpretka, ktorá sa vraj v tvorbe inšpiruje najmä speváčkami ako Amy Winehouse, Rihanna, Peggy Lee či Jana Kirschner.

„Páčia sa mi aj komerčné veci, aj alternatívne. Mám to také vyvážené. V poslednej dobe sa mi zdá, že dosť komerčnej hudby znie aj trošku alternatívne. Pre mňa je podstatné, či ma osloví hlas toho speváka či speváčky a nejako sa ma dotkne a zapamätám si jeho prejav,“ priblížila Drobná, ktorú v najbližších dňoch čaká nahrávanie prvého albumu.

Speváčka Emma Drobná predstavila nový singel z... Foto: Tibor Kuna
Emma Drobná Speváčka Emma Drobná predstavila nový singel z pripravovaného albumu.

Informácie o aktuálnej štú­diovej tvorbe a ďalších singloch, ktoré chystá, si však zatiaľ necháva pre seba a teší sa na chvíľu, keď na koncerte bude môcť odprezentovať vlastné piesne. „Najviac sa teším, keď budem mať koncert a v playliste len vlastné skladby, pretože to má pre mňa obrovskú silu. Chcem spievať veci, ktoré sama zložím a viem sa s nimi stotožniť, pretože sú mojou výpoveďou,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #úsmev #singel #melanchólia #Emma Drobná

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....