Nahá na webe! Ruskej moderátorke ukradli súkromné fotky, zúri aj pre iné

Vychádzať dobre s bývalými milencami či manželmi sa vypláca. Inak sa vám môže stať to, čo ruskej moderátorke a herečke Dane Borisovovej.

26.09.2016 00:00
Ruská moderátorka a herečka Dana Borisovová. Foto:
Ruská moderátorka a herečka Dana Borisovová.
debata

Blondínka, ktorá je v Rusku obľúbenou televíznou tvárou, sa pred pár dňami stala hlavnou hrdinkou škandálu so zverejnením nahých súkromných záberov. Tie mali pochádzať z jej súkromného účtu, kam prenikli hackeri. Štyridsiatnička však tvrdí, že za týmto činom stojí jej bývalý manžel, s ktorým boli svoji len osem mesiacov.

Borisovova potvrdila, že jeden z emailových účtov, na ktorom mala uložené všetky spomenuté zábery, bol celkom zmazaný. Hackeri údajne mali zmazať aj fotografie z jej svadby. V médiách a na internete sa potom objavili momentky nahej moderátorky, ktorá leží na posteli či kľačí na koberci. Plejáda snímok ju ukazuje väčšinou kompletne vyzlečenú, alebo hore bez.

Ako sa vyznala ruská celebrita pre médiá, najviac ju vraj mrzí, že prišla o cenné momentky svojej dcéry Poliny. Práve tie boli zmazané z účtu, kde si Borisovová uchovávala väčšinu fotografií. „Je to tá najdeprimujúcejšia časť celej veci. Prišla som o rozkošné fotografie mojej dcéry, ktoré som nemala uložené v počítači, ale len na jednom z internetových účtov. Som znechutená týmito útokmi. Nabudúce si budem musieť vytvoriť omnoho bezpečnejší profil,“ komentovala pre ruské médiá Dana Borisovova.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #fotografie #škandál #moderátorka #únik #Dana Borisovova

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...