Na cestách sa stále bojím, hovorí herečka Natália Puklušová

Mladá herečka nedávno vymenila bicykel za auto. Na cestách sa vraj spolieha na svoj vycibrený orientačný zmysel.

27.09.2016 00:00
Natália Puklušová (Rita) a Alexander Bárta... Foto:
Natália Puklušová (Rita) a Alexander Bárta (Andy) v inscenácii Dáma bez kamélie.
debata

„Bicyklovala som kedysi v podstate všade a vždy, no teraz som bola nútená kúpiť si auto, aby som sa mohla premiestňovať z jedného projektu na druhý, takže bicykel zostal v ústraní a chodím na ňom akurát na nákupy,“ povedala v rozhovore.

Za volant si sympatická blondínka sadla len pred dvoma mesiacmi. Orientácia na cestách jej podľa vlastných slov nerobí veľký problém, no šoférovať v Bratislave bola napriek tomu pre ňu spočiatku výzva. „Okrem Bratislavy som šoférovala jedine na Spiši, no Spišská Nová Ves je asi tak veľká ako Trnávka, v ktorej teraz bývam, takže to sa s Bratislavou nedá porovnať… Za tých dvanásť rokov, čo bývam v Bratislave, som si však zapamätala všetky trasy a v podstate mám celkom dobrý orientačný zmysel, takže sa mi tu šoféruje celkom dobre,“ poznamenala herečka, ktorá si ale napriek tomu v aute občas i zanadáva. „Brutálne dávam na cestách pozor, ešte stále sa bojím a predvídam aj nepredvídateľné veci. Nemala som zatiaľ na ceste žiadny konflikt, no ako niektorí ľudia šoférujú, to je úplný nonsens. Niektorí vodiči ma hneď z rána vedia tak naštartovať, že keď idem na skúšku do divadla, tak prídem tak krásne prebudená, že už ani nepotrebujem žiadnu kávu. Niektorí ma dokonca tak vyhecujú, že aj otvorím okno a kričím po nich, či sú normálni,“ zasmiala sa Puklušová.

Mladá herečka vraj v aute každý deň zažíva vtipné príhody. „Keď som si prvý raz do toho auta pred dvoma mesiacmi sadla, tak som mala ísť do Plaveckého Štvrtka ku kamarátke a ako som šla po diaľnici, tak ma normálne predbehol kamión. Šla som totiž najpomalšie ako sa dalo, sama, v noci o jedenástej… A keď som odbočila do Štvrtka, tak tam nesvietila žiadna lampa a jelene tam skákali cez cestu. Tak som šla tridsiatkou a trúbila som, aby som vyplašila zver. To sú neuveriteľné veci, pre mňa také premiéry. Každý deň nejaká premiéra…,“ poznamenala.

debata chyba
Viac na túto tému: #auto #šoférovanie #Natália Puklušová

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...