Knechtová je nadrogovaná láskou, zložila o tom novú pieseň

Slovenská speváčka a hudobníčka Katka Knechtová zverejnila skladbu FEA spolu s lyric videom.

27.09.2016 14:45
debata (1)
Speváčka Katarína Knechtová. Foto: Jakub Gulyas
Speváčka Katarína Knechtová. Speváčka Katarína Knechtová.

„Názov FEA je skratka fenyletylamínu. Je to hormón, ktorý produkuje ľudské telo, keď sme zamilovaní. Pôsobí ako droga, pretože svojím zložením pripomína opiáty a tak sa aj správa. Takže my všetci sme vlastne ‚feťáci‘. Pod vplyvom hormónov dokážeme cítiť a robiť neuveriteľné veci. Myslím si, že ľudia budú vedieť o čom hovorím, pretože to zažil určite každý,“ vyjadrila sa speváčka.

O hudbu i text sa postarala samotná interpretka. Na produkcii novinky sa podieľal Adam Kuruc. „Keď som zložila hudbu, celkom dlho som sa pokúšala nájsť vhodnú tému na text. A nakoniec počas jednej noci, keď som nemohla spať, boli asi štyri hodiny ráno, som natrafila na článok o chémii v ľudskom tele a to ma zaujalo,“ objasnila 35-ročná rodáčka z Prešova, ktorá bude videoklip k piesni nakrúcať v New Yorku.

Speváčka Katarína Knechtová. Foto: Jakub Gulyas
Speváčka Katarína Knechtová. Speváčka Katarína Knechtová.

FEA sa bude nachádzať na albume Premeny, ktorý muzikantka plánuje vydať v októbri. „Na albume Premeny, ktorý pozostáva z výberu piesní v aranžmánoch pre kapelu a malý orchester, je FEA ako bonus track. Pretože má trošku iný charakter a zvuk ako ostatné piesne na albume,“ uviedla Knechtová.

Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na turné, ktoré speváčka odštartuje 3. novembra v Bratislave a následne sa predstaví v Prešove, Martine, Poprade a Trenčíne.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #hudba #Katarína Knechtová #singel #droga

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...