Hilary Duff už nie je sama. Zbalila sexi trénera na Tindri?

Speváčku Hilary Duffovú od rozvodu s manželom Mikeom Comriem skúšali médiá spájať s rôznymi mužmi. Ale vždy sa to ukázalo ako novinárska kačica.

27.09.2016 16:00
debata
Herečka a speváčka Hilary Duff. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka a speváčka Hilary Duff. Herečka a speváčka Hilary Duff.

Sympatická blondínka však už sama nie je a potvrdila to osobne v rozhovore v televíznej talk-šou Good Day New York. Jej vyvoleným sa stal osobný tréner Jason Walsh.

„Keď ste tu bola naposledy, hovorili ste, že chodíte občas na zoznamku Tinder. A potom sa objavili obrázky vás a nejakého muža menom Jason. Takže ste našli vo svojom živote nejaký ten ‚lajk‘,“ zavtipkovala si v otázke moderátorka na margo toho, že v internetovej zoznamke Tinder sa ľudia zoznamujú na základe toho, že si dávajú hodnotenia a lajky. Duff sa nevykrúcala a odpovedala priamo. „Áno, našli sme spolu pár lajkov,“ uviedla speváčka a herečka, ktorá v talk-šou propagovala projekt Younger.

Následne však vysvetlila, že nejde o žiadneho muža, ktorého by jej do života prihrala zoznamka. S Jasonom Walshom sa totiž pozná už niekoľko rokov. „Je to skvelý chlap a spoločne prežívame naozaj veľa zábavy,“ pokračovala. „Áno, áno, som opäť vo vzťahu,“ dodala ešte s nervóznym úsmevom.

Drobná Američanka má z manželstva s hokejistom Mikeom Comriem syna Lucu. S expartnerom majú vraj výborný vzťah a snažia sa o dieťa starať spoločne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #tréner #rozhovor #Hilary Duff #Tinder

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...