Anistonovej manžel o rozvode Brada a Angeliny: Trpieť budú deti!

Rozvod Angeliny Jolieovej a Brada Pitta stále patrí k horúcim témam médií na oboch stranách Atlantiku. Vyjadril sa k nemu už aj herec Justin Theroux, súčasný manžel Jennifer Anistonovej.

29.09.2016 00:00
Jennifer Aniston a Justin Theroux Foto: ,
Manželia Jennifer Aniston a Justin Theroux spoločne na premiére filmu Zoolander 2.
debata

Životný partner bývalej manželky Brada Pitta pre portál Business Insider uviedol, že celá situácia je podľa neho veľmi smutná. „Ako dieťa, ktoré pochádza z rozvedeného manželstva, môžem akurát povedať, že to je zlá správa pre ich deti,“ vyhlásil Theroux. Podľa neho nemá zmysel vyjadrovať sa k ďalším veciam a dohadovať sa o tom, čo mohlo byť príčinou rozchodu. „Ľudia zažívajú aj zlé a ťažké chvíle. Tak to skrátka je,“ komentoval.

Doplnil tiež, že využívanie mena jeho súčasnej partnerky – herečky Jennifer Anistonovej v celej kauze, nie je správne. „Je to úplný nezmysel. Zdá sa však, že tu existuje nekonečný apetít po bulvárnych výmysloch, hoci ľudia tvrdia, že už ich také niečo čítať nebaví. Ale zjavne baví, lebo stále podobné hlúposti čítajú a kupujú,“ doplnil ešte Theroux, ktorý je manželom hollywoodskej herečky od minulého roka. Pred svadbou spolu chodili viac ako štyri roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Angelina Jolie #Brad Pitt #rozvod #Justin Theroux #bulvár #nezmysel

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...