Takúto krásnu maminu len tak neuvidíte! Hunziker dokáže popliesť hlavu

Známa moderátorka očarí aj v ochode či na ulici. Necháva si na tom záležať, čo poviete?

04.10.2016 10:47
debata (4)

Moderátorka Michelle Hunziker (39) si užíva rodinný život po boku bohatého manžela, Tomasa Trussardiho (33). A popri práci je mamou na plný úväzok, keďže práve s druhým manželom vychováva dve malé dcéry, Sole a Celeste.

Michelle Hunziker v showroome značky Trussardi... Foto: Profimedia
Michelle Hunziker Michelle Hunziker v showroome značky Trussardi v Miláne s dcérou Celeste.

Blond moderátorka aktuálne žije v Miláne, kde ju možno občas stretnúť na ulici či v obchode na nákupoch. A keďže je v Taliansku sledovanou celebritou, necháva si záležať aj na svojich „každodenných“ outfitoch.

Keď sa pred pár dňami objavila na ulici aj s jej malou dcérou Celeste, mohli na nej okoloidúci oči nechať. Blond hriva jej voľne viala a jej sexi telo obopínali modré rifle. V rukách držala svoju rozkošnú dcéru a ochotne sa usmievala do objektívov. Tesne pred štyridsiatkou je vo skvelej forme a so starnutím si viditeľne žiadne starosti robiť nemusí.

Navyše, aktuálne jej zo srdca odpadol poriadne ťažký kameň. Niekdajšia manželka Erosa Ramzzottiho sa totiž súdila so svojím bývalým manažérom, 63-ročným Rodolfom Mirrim. Ten ju obvinil z ohovárania potom, čo Hunziker v istom televíznom rozhovore povedala, že ako 17-ročná musela čeliť sexuálnemu vydieraniu z jeho strany. Súd dal za pravdu moderátorke a obvinenia jej niekdajšieho manažéra zamietol. „Cítim, ako mi spadol kameň zo srdca a teším sa, že spravodlivosť zvíťazila,“ povedala pre magazín GALA.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Miláno #Michelle Hunziker

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...