Desivé detaily lúpeže! Kardashianovú zviazali a mierili jej na hlavu

Maskovaní lupiči, ktorí v noci z nedele na pondelok približne o 2:30 prepadli v Paríži americkú televíznu celebritu Kim Kardashian West, jej priložili zbraň k hlave, zviazali ju a nechali ju tak v kúpeľni.

03.10.2016 16:12
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian na archívnom zábere.
debata (1)

Informovali o tom miestna polícia ako aj hovorkyňa 35-ročnej rodáčky z Los Angeles Ina Treciokas. Piati zlodeji oblečení ako policajti ukradli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur.

K prepadnutiu došlo v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža, ktorú pri návšteve francúzskej metropoly využívajú celebrity a iní bohatí ľudia. Do apartmánu Kardashian West vošli iba dvaja z lupičov, ktorí predtým namierili zbraň na nočného strážnika. Toho následne tiež zviazali. Zvyšní traja páchatelia pravdepodobne čakali vonku, pričom po lúpeži všetci údajne ušli na bicykloch. Momentálne po nich pátra polícia.

„Je veľmi otrasená, ale fyzicky je v poriadku,“ uviedla Treciokas s tým, že lupiči celebritu nezbili. Kardashian West bola v Paríži na Týždni módy, pričom ju sprevádzali aj jej matka Kris Jenner a sestry Kendall Jenner a Kourtney Kardashian. Tie však bývali v hoteli.

Do stredy bol s nimi aj Kimin manžel, rapper Kanye West. Ten v nedeľu večer vystúpil na Meadows Music & Arts Festivale v New Yorku, pričom správu o tom, že jeho manželku v Paríži prepadli, dostal uprostred svojho koncertu. Tridsaťdeväťročný interpret preto vystúpenie predčasne ukončil, pričom fanúšikom sa ospravedlnil s tým, že majú „pohotovosť v rodine“. Kardashian West po lúpeži hovorila s vyšetrovateľmi a následne z Francúzska odletela súkromným lietadlom.

Kim Kardashian West, je známa najmä vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomínaný Kanye West, s ktorým sa zosobášila v roku 2014, je už jej tretím manželom. S rapperom má dve deti – dcéru North a syna Sainta.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #lúpež #šperky #Kim Kardashian #Paríž #detail #zviazanie

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...