Kanye West po prepadnutí manželky presunul dva koncerty

Americký rapper a producent Kanye West preložil najbližšie dva koncerty v rámci Saint Pablo Tour až na december.

04.10.2016 18:30
Kim Kardashian a jej manžel Kanye West Foto:
Televízna celebrita Kim Kardashian a jej manžel Kanye West na archívnom zábere.
debata

Dôvodom je pondelkové ozbrojené prepadnutie jeho manželky Kim Kardashian West, ktorú útočníci v Paríži zviazali a ukradli jej šperky v približnej hodnote desať miliónov eur. Tridsaťdeväťročný interpret odložil dnešné vystúpenie vo Philadelphii na 13. decembra a štvrtkové v Auburn Hills na 22. decembra. V turné bude pokračovať v piatok 7. októbra v Chicagu.

K spomínanému prepadnutiu došlo v skorých ranných hodinách v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža, ktorú pri návšteve francúzskej metropoly využívajú celebrity a iní bohatí ľudia. Do apartmánu Kardashian West vošli dvaja z pätice maskovaných lupičov oblečených ako policajti, ktorí predtým namierili zbraň na nočného strážnika a zviazali ho. Útočníci namierili zbraň aj na 35-ročnú televíznu celebritu, následne ju zviazali a nechali ju tak v kúpeľni. Fyzicky jej však neublížili.

Zvyšní traja páchatelia pravdepodobne čakali vonku, pričom po lúpeži všetci údajne ušli na bicykloch. Momentálne po nich pátra polícia. West bol v čase lúpeže v New Yorku, kde vystúpil na Meadows Music & Arts Festivale. Správu o tom, že jeho manželku v Paríži prepadli, dostal uprostred svojho koncertu. Rapper preto vystúpenie predčasne ukončil, pričom fanúšikom sa ospravedlnil s tým, že majú „pohotovosť v rodine“.

debata chyba
Viac na túto tému: #krádež #koncert #Kim Kardashian #Kanye West #prepadnutie #preloženie

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...