Slávny dizajnér kritizuje prepadnutú Kardashianku: Toto povedal!

Dianie vo svetových médiách ovládla tento týždeň správa o lúpežnom prepadnutí americkej celebrity Kim Kardashianovej v Paríži. Mnohé osobnosti ju podporili, ale našlo sa aj pár kritikov.

05.10.2016 15:05
Dizajnér Karl Lagerfeld a šéfredaktorka... Foto: ,
Dizajnér Karl Lagerfeld na archívnom zábere so šéfredaktorkou magazínu Vogue Annou Wintour.
debata

Zaradil sa k nim tiež nemecký rodák a vo Francúzsku pôsobiaci návrhár Karl Lagerfeld, kreatívny tvorca značiek Chanel či Fendi. „Je to veľmi zlá vec pre Paríž,“ komentoval celý incident, pri ktorom televíznu hviezdu útočníci prezlečení za policajtov zviazali a zapchali jej ústa.

„Ale nerozumiem tomu, ako mohla byť v hoteli bez akejkoľvek ochranky. Ak ste slávny tak ako ona a všetky svoje klenoty vystavujete na sociálnych médiách, chodíte do hotelov, kde sa nikto do vašej izby nedostane,“ uviedol Lagerfeld pre agentúru Reuters.

„Nemôžete vystavovať svoje bohatstvo a potom byť prekvapený, že niektorí ľudia by chceli, aby ste sa oň podelili,“ doplnil ešte 83-ročný tvorca, ktorý v utorok v Paríži predstavil práve novú kolekciu Chanel.

Na jeho prehliadky donedávna bola pozývana Kardashianovej matka – Kris Jenner. Samotná Kim sa však na prehliadke Chanel nikdy nezúčastnila. Dôvodom je údajne, že samotný Lagerfeld nemá túto mediálnu ikonu a hviezdu Instagramu v láske.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lúpež #bohatstvo #Kim Kardashian #Karl Lagerfeld #Paríži

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...