Kraus potvrdil rozchod s manželkou. Plánuje žiť s mladou herečkou?

Nielen hollywoodske manželstvá sa rozpadajú. Aj slovenským šoubiznisom občas zatrasie nejaká tá "vzťahová" kauza. Aktérom jednej z nich je momentálne aj herec a scenárista Andy Kraus.

06.10.2016 13:28
Andy Kraus Foto:
Scenárista a herec Andy Kraus na archívnom zábere s manželkou Danielou a synom Borisom.
debata (17)

Hoci najprv sa rozpad jeho dlhoročného manželstva zdal byť len bulvárnou kauzou, napokon vniesol svetlo do celej situácie samotný Kraus. "S manželkou po vzájomnej dohode nežijeme v spoločnej domácnosti,“ povedal pre denník Nový čas tvorca legendárneho Paneláku.

S manželkou Danielou vychovával syna Borisa a dcéru Zoju. Ako známy producent uviedol, momentálne sa ich spoločný vzťah zmenil na „spolurodičovský“.

Podľa informácií, ktoré priniesli slovenské médiá, má byť dôvodom rozchodu herečka Natália Puklušová, ktorá sa objavila v sitkome Dovidenia, stará mama. Kraus pre Nový čas vyhlásil, že pôvabná blondínka nie je dôvodom, prečo sa s manželkou rozchádza. Zároveň však ich spoločný vzťah nepoprel. "Som s Natáliou v kontakte a nie je vylúčené, že po čase budeme oficiálne spolu,“ uviedol.

Domácu verejnosť iba pred pár mesiacmi podobne prekvapila kauza okolo rozpadu manželstva obľúbeného herca Svetozára Malachovského. Ten opustil spoločnú domácnosť, v ktorej žil s manželkou Ľubicou. Dôvodom mala byť tiež pôvabná mladá herečka. Konkrétne s Petrou Molnárovou.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #manželstvo #koniec #rozvod #Andy Kraus #Natália Puklušová

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...