Vzťahy s mužmi pri práci? Celeste Buckingham sa im bráni, chce rešpekt

Slovenská speváčka švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham je pri práci rada sama sebou a s mužmi, s ktorými spolupracuje, si udržiava výlučne kamarátske vzťahy.

07.10.2016 09:00
Celeste Buckingham Foto:
Speváčka Celeste Buckingham na zábere z nakrúcania videa ku skladbe Hello.
debata

„Aj keby sa mi niekto páčil, stále je tam tá hranica. Chcem totiž, aby ma brali vážne. Dokonca som radšej, keď ma berú ako kamaráta, než ako kamarátku. Keď vás vnímajú ako jedného z bandy, tak je to vždy lepšie. Lepšie sa tvorí a lepšie je to aj pri nahrávaní, propagácii a točení. Keď som medzi nimi tá žena, tá pekná baba, tak je to často problém. Preto som niekedy taká viac chlapská a ukecaná a mám svoje názory. Nie je to len tak, že neviem, čo robím, je to zámerné. Udržiavam si takto ten rešpekt a dostatočnú diaľku, aby som s tými ľuďmi mohla spolupracovať bez toho, aby vznikali nejaké emocionálne drámy,“ povedala v rozhovore.

Mladá rodáčka z Zürichu si podľa vlastných slov nikdy nepripadala ako femme fatale. „Ja som nikdy taká nebola. Kedysi mi to aj vadilo, ale potom mi došlo, že takto to je práve super a že mám v tej spoločnosti, v ktorej sa pohybujem, obrovskú výhodu. Nevyzerám ako modelka a nie som každý týždeň na nejakej titulke – niekedy si aj hovorím, že by som si mohla tú vizáž riešiť aj viac – ale na druhej strane mám takto veľkú slobodu. Niektorí ľudia mi hovoria, že pôsobím dosť chlapsky, ja sa z toho teším, lebo si môžem robiť čo chcem a chalani ma nevnímajú ako okrasu. Nie som čerešnička na torte, som drzá, niekedy na mňa pozerajú, že čo to sem došlo, ale potom môžem aspoň pracovať bez toho, aby ma niekto balil a o niečo sa pokúšal,“ poznamenala Buckingham.

Na jedného z rapperov, s ktorými spolupracovala, mala však sama vraj chvíľu slabosť. „Keď som začala spolupracovať s Majkom Spiritom na Ja a Ty, bolo to vtedy také zaujímavé. Ja som ho osobne vôbec nepoznala, len som vedela, že je z H16. V tom čase akurát vychádzal ako samostatný rapper a za dva roky sa tak katapultoval do vesmíru, že to bolo až neskutočné. Medzitým sme sa už spoznali a skamarátili, keďže sme spolu vystupovali na rôznych akciách, no priznávam, že keď sme neskôr robili na I Was Wrong, bol to pre mňa obrovský zážitok. Predstavte si, že ste 17-ročná baba a Majk Spirit vás nosí na rukách… Bola som z toho absolútne hotová, aj keď som ho nikdy nemala zrovna za idola… Myslím, že na našom vzťahu je super práve to, že sme nikdy nič mimo práce spolu neriešili. S ľuďmi z branže mám radšej takéto vzťahy. S Majkom sme blízki kolegovia a vždy sme sa navzájom podporovali, čo si veľmi vážim. Žien má on okolo seba podľa mňa dosť. Je obklopený krásnymi babami, ktoré sú doňho zamilované. Všetky baby na Slovensku sú podľa mňa doňho, je to taký lámač sŕdc,“ zasmiala sa Celeste, ktorá s Majkom Spiritom momentálne pripravuje ďalšiu novinku. „Bude to veľkolepé a môžem povedať, že to nebude žiadna romantika,“ naznačila sympatická brunetka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #spolupráca #vzťahy #rešpekt

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....