Párty dračica Czoborová sa nezaprie! Na žúr aj s obviazanou rukou

Na stredajšej párty známej kozmetickej značky sa objavila aj Zora Czoborová. Niekdajšia fitneska prekvapila aj mnohých hostí obviazanou rukou.

07.10.2016 14:20
debata
Zľava: Michal Borec z Nadácie Markíza, Zora... Foto: AVON
Michal Borec z Nadácie Markíza, Zora Czoborová, herečka Henrieta Mičkovicová a štylistka Zuzana Kanisová. Zľava: Michal Borec z Nadácie Markíza, Zora Czoborová s obviazanou rukou (druhá zľava) na snímke s herečkoua Henrietou Mičkovicovou (tretia zľava), štylistkou Zuzanou Kanisovou a Michalom Borecom z Nadácie Markíza.

Áno, myslíte si správne – nešlo o žiaden módny doplnok, ale následok operácie, pri ktorej Czoborovej operovali karpálny nerv. Ako prezradila pre portál Topky.sk dlhé roky prežívala práve vďaka zraneniu z mladosti ťažké chvíle. „Vekom sa to zhoršovalo a už som nemohla držať ani 30 sekúnd telefón, nemohla som šoférovať, v noci som nemohla spať, lebo som sa každých 20 minút budila na stŕpnutú ruku,“ uviedla bývalá reprezentantka vo fitness.

Kamarátky a bývalé kolegyne zo súťaže Miss...
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína...
+15Moderátor Bruno Ciberej.

Momentálne sa vraj cíti opäť spokojnejšie a zdravotný problém by mal byť pri dobrej rekonvalescenii vyriešený. Zdá sa, že do spomenutej rekonvalescencie ráta Czoborová aj návštevu spoločenských akcií. Tú stredajšiu údajne absolvovala len pár hodín po návšteve nemocnice. Ale treba uznať, že to zvládla na jednotku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #operácia #ohrozenie #párty #Zora Czoborová #ruka

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...