Dvojníčka Kardashianky sa zvŕta pred ženíchom. Je to hit na Youtube!

Poriadnu šou pre budúceho manžela, ale aj hostí si pripravila celebritná nevesta Melissa Molinaro. Vystúpenie, ktoré predviedla počas svadobnej oslavy, videlo na Youtube už bezmála dva milióny ľudí.

08.10.2016 17:25
debata
Tanečnica a príležitostná herečka Melissa... Foto: SITA/AP, Gregg DeGuire
Melissa Molinaro Tanečnica a príležitostná herečka Melissa Molinaro.

Herečka a tanečnica, ktorá sa objavila v niekoľkých televíznych a muzikálových projektoch, nechala sedieť svojho čerstvého manžela Bryana Kowalskeho na stoličke uprostred vyzdobenej sály a následne mu počas sedemminútového mixu skladieb zatancovala v sprievode niekoľkých tanečníc. Kowalski nadšene sedel a pohľadom hltal svoju polovičku.

Keďže celé vystúpenie zachytávala aj kamera a Molinaro nechala následne vystúpenie zverejniť, dostala sa k nemu aj široká verejnosť. Na videoportáli Youtube ho videlo zatiaľ 1,7 milióna užívateľov. „Môj manžel mi vždy hovoril, že jeho najobľúbenejšia vec je pozerať sa na mňa, keď tancujem. Tak som mu predviedla vystúpenie jeho života,“ napísala hviezdička na Instagram.

Molinaro je okrem tanečnej profesie známa aj tým, že v minulosti sa ocitla v centre kauzy okolo Kim Kardashianovej. Americké médiá ju prirovnávali k známej celebrite a Kim Kardashian dokonca zažalovala spoločnosť Old Navy, ktorá v reklamnej kampani využila tvár Molinaroovej. Dôvodom malo byť kopírovanie vzhľadu a využívanie vizuálnej identity známej krásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #YouTube #vystúpenie #nevesta #Melissa Molinaro

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...