Kim Kardashian sa bojí o život: Najala si ochranku ako prezident!

Po desivom prepadnutí, ktoré na vlastnej koži v Paríži zažila televízna hviezda Kim Kardashian, vraj už s jej tímom podnikli kroky na to, aby sa situácia nikdy nezopakovala. Budú ju strážiť ako amerických prezidentov.

11.10.2016 00:00
Kim Kardashian Foto:
Televízna hviezda Kim Kardashian na archívnom zábere.
debata

Tridsaťpäťročná hviezda si údajne najala bývalých agentov zo špeciálnych služieb, aby ju sprevádzali a dohliadali na jej kroky 24 hodín denne. Ako píše britský Daily Mail, malo by ísť o mužov, ktorí v minulosti pracovali pre izraelskú a americkú tajnú službu.

Americké médiá zase informovali o tom, že Kardashianovú budú všade voziť v pancierovanom automobile, pričom hviezdu internetu a televízie budú všade sprevádzať vždy minimálne dvaja muži. Obaja plne ozbrojení.

Dôvodom má byť strach dvojnásobnej mamy a manželky rapera Kanye Westa, ktorú pred vyše týždňom prepadli ozbrojení prestrojení lupiči v jej apartmáne v Paríži. Hviezdu údajne spútali a zapchali jej ústa a následne jej ukradli šperky v hodnote jedenásť miliónov dolárov.

Kardashian na druhý deň po výsluchu na polícii odletela späť do Los Angeles a odvtedy sa na verejnosti neukázala. Šušká sa, že tento zážitok v nej zanechal veľkú stopu a hviezda má momentálne obrovský strach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lúpež #strach #Kim Kardashian #ochranka

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...