Dočkajú sa ho v Európe! V Amerike však musel Drake odkladať koncerty

Kanadský raper, spevák a herec Drake oznámil, že začiatkom budúceho roka absolvuje európske turné s názvom The Boy Meets World.

11.10.2016 18:25
Raper a spevák Drake. Foto: ,
Raper a spevák Drake.
debata

Dvadsaťdeväťročný rodák z Toronta odštartuje koncertnú šnúru 21. januára v holandskom Amsterdame, kde vystúpi aj nasledujúci deň. Po dva koncerty absolvuje aj v Manchestri, Birminghame a Paríži, pričom v Londýne odohrá až šesť koncertov po sebe v miestnej O2 Arene.

Okrem Holandska, Veľkej Británie a Francúzska sa Drake predstaví aj v Írsku, Nemecku, Belgicku, Dánsku, Švédsku a Nórsku. Turné ukončí 16. marca v Kolíne. Vstupenky sa dostanú do predaja v piatok 14. októbra.

Pre zranenie členka pritom musel raper odložiť časť severoamerického turné. Ako sa vyjadril jeho hovorca, Drake vystupoval aj napriek vyvrtnutému členku, čo viedlo k zhoršeniu jeho stavu. „Na príkaz lekárov a preto, aby sa postaral fanúšikom o show, akú si zaslúžia, odloží zostávajúce tri koncerty zo Summer Sixteen tour, aby sa zotavil. Fanúšikovia pre Drakea znamenajú všetko. Vidieť ich tváre a vystupovať pre nich s jeho hudbou je to, čo miluje a robí najradšej. Nevie sa dočkať, kedy sa vráti späť na pódiá,“ uviedol v stanovisku. O možných náhradných termínoch zatiaľ hudobník neinformoval.

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Európa #Drake #raper

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....