Portál tvrdí, že Kardashian si lúpež vymyslela. Hviezda ho žaluje!

Americká televízna celebrita Kim Kardashian West podala žalobu za urážku na cti na internetový portál MediaTakeOut.com a jeho majiteľa Freda Mwangaguhunga.

12.10.2016 12:57
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian na archívnom zábere.
debata

Dôvodom sú články, ktoré sa objavili na spomínanej webstránke. Podľa nich si manželka rapera Kanyeho Westa vymyslela, že ju neznámi útočníci začiatkom mesiaca v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža zviazali a ukradli jej šperky v približnej hodnote desať miliónov eur.

Podľa Andrewa Brettlera, právneho zástupcu 35-ročnej Kardashian Westovej, v spomínaných článkoch uviedli, že si jeho klientka „vymyslela lúpež a klamala o násilnom prepadnutí a že išlo o poisťovací podvod“.

K spomínanému prepadnutiu došlo 3. októbra v skorých ranných hodinách. Do apartmánu Kardashian West vošli dvaja z pätice maskovaných lupičov oblečených ako policajti, ktorí predtým namierili zbraň na nočného strážnika a zviazali ho.

Útočníci namierili zbraň aj na televíznu celebritu, následne ju zviazali a nechali ju tak v kúpeľni. Fyzicky jej však neublížili. Zvyšní traja páchatelia pravdepodobne čakali vonku, pričom po lúpeži údajne všetci ušli na bicykloch.

Americká televízna spoločnosť E! po incidente prerušila nakrúcanie reality show Kardashianky a ich rodina (2007) a 39-ročný West zas preložil dva koncerty v rámci aktuálneho Saint Pablo Tour.

debata chyba
Viac na túto tému: #lúpež #žaloba #Kim Kardashian #portál #urážka na cti

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...