Najmladšia Kardashianka pózuje hore bez. A konečne povedala pravdu!

Popri slávnej sestre Kim Kardashianovej je to práve najmladšia členka televízneho klanu, 19-ročná Kylie Jenner, ktorá púta pozornosť verejnosti najviac. Tentoraz aj hore bez.

13.10.2016 08:45
debata
Televízna celebrita Kylie Jenner na titulnej... Foto: Complex.com
Kylie Jenner Televízna celebrita Kylie Jenner na titulnej strane magazínu Complex.

Mladá brunetka, ktorá je súčasťou jednej z najslávnejších rodín súčasnosti, sa objavila na titulnej strane magazínu Complex. A poskytla mu aj rozhovor. Zdá sa, že pomerne otvorený. Devätnástka, ktorá svojím vzhľadom provokovala ešte pred dovŕšením plnoletosti, napríklad priznala injekcie na zväčšenie pier či porozprávala o pocitoch pózovania hore bez.

Práve v časopise Complex sa Jenner priznala k tomu, že v minulosti klamala o tom, že si dala zväčšiť pery. Či skôr nedala – to bola aspoň jej verzia. „Nemala som ešte ani sedemnásť. Ale viete si predstaviť, keby som vyšla von a povedala, mám urobené pery. Čo by si všetky tie mamy o mne pomysleli. Tie deti, moji fanúšikovia, mysleli by si, že som blázon. Nechcela som pôsobiť zlým vplyvom, nechcela som, aby si ľudia mysleli, že si musíte nechať zväčšiť pery, aby ste sa cítili lepšie,“ vyznala sa Kylie Jenner.

Zároveň však priznala, že pre ňu išlo o zvýšenie sebavedomia. Dôvodom bol vraj chlapec, s ktorým sa bozkávala ešte začiatkom strednej. „Bola to moja celoživotná neistota. Ten chalan ma pobozkal a povedal mi, že mám fakt maličké pery, ale že sa dobre bozkávam. Vraj si nemyslel, že by som toho bola schopná,“ prezradila v rozhovore mladá celebrita. „Bolo to od neho fakt drzé. Ale od toho momentu som neustále mala pocit, že všetci chalani zízajú na moje pery. Mala som pocit akoby ma nikto nechcel pobozkať,“ dodala Jenner.

Len pre ilustráciu – pozrite si záber na mladučkú Kylie (pred zákrokmi) a po nich.

Televízna celebrita Kylie Jenner ako tínedžerka. Foto: SHUTTERSTOCK
Televízna celebrita Kylie Jenner. Televízna celebrita Kylie Jenner ako tínedžerka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #titulka #pery #Kylie Jenner #Complex

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...