Riskne to znovu? Sandra Bullock je vraj pripravená na manželstvo

Prvé a zatiaľ posledné manželstvo Sandry Bullockovej sa skončilo veľkým sklamaním a tiež obrovskou mediálnou kauzou. Trúfne si teda ešte znovu vkročiť pred oltár?

15.10.2016 00:00
Sandra Bullock Foto: ,
Herečka Sandra Bullock na archívnom zábere.
debata

Odpoveď, samozrejme, od nej nezaznela. Herečka si totiž úzkostlivo stráži súkromie a o jej aktuálnom vzťahu sa vie toho len veľmi málo. Čo sa von dostalo, je fakt, že viac ako rok tvorí pár s fotografom Bryanom Randallom. A zdroje z okolia tvrdia, že Randall by ju chcel za manželku.

„Už vyzerajú ako skutoční manželia vzhľadom na to, ako sa k sebe správajú a koľko času spolu trávia,“ uviedol nemenovaný zdroj pre reláciu E!News. „Funguje medzi nimi veľmi silné rodinné spojenie. Sandra si vždy zakladala na rodinných hodnotách. Snažila sa byť nohami na zemi a vštepovať deťom relevantné životné hodnoty. A Bryan zdieľa rovnaké názory,“ pokračoval zdroj.

Podľa jeho slov je len otázkou času, kedy príde manželstvo. „Ale ak sa vezmú, určite to bude veľmi súkromné a mimo pozornosti médií. Obaja si zakladajú na súkromí. V Sandrinom živote sa to špeciálne stalo v momente, keď bola vystavená toľkej pozornosti pre jej posledný vzťah,“ uviedol ešte informátor.

Herečka, ktorá vychováva dve adoptívne ratolesti – syna Louisa a dcéru Lailu, sa rozviedla s exmanželom Jesseom Jamesom pre početné nevery, ktoré vyplávali na povrch pár týždňov po tom, čo hviezda získala svojho prvého Oscara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #rodina #Sandra Bullock #hodnoty #Bryan Randall

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....