Nicole Scherzinger: Deti ešte musia počkať

Americká speváčka Nicole Scherzinger ešte nie je pripravená mať vlastné deti.

17.10.2016 11:00
Nicole Scherzinger Foto: ,
Speváčka Nicole Scherzinger.
debata

Tridsaťosemročná niekdajšia členka už nefungujúcej skupiny The Pussycat Dolls to prezradila v rozhovore pre britský magazín OK!. „Cítim, že ma Boh poslal na túto zem, aby som vytvorila niečo veľké, aby som sa podelila o každý dar, ktorý mi dá, či už sa to týka hudby alebo pomoci ľuďom. Cítim, že musím byť rozumná a venovať sa môjmu ďalšiemu projektu a hudbe. No neviem sa dočkať, až sa vydám a budem mať deti, bude to úžasné,“ vyhlásila Scherzinger.

Interpretka v minulosti randila s britským pilotom Formuly 1 Lewisom Hamiltonom. Jej súčasným partnerom je bulharský tenista Grigor Dimitrov, s ktorým je podľa vlastných slov šťastná. „Chýba mi normálny život, pretože je veľká obeť, keď vložíte srdce, čas, jednoducho všetko, do vašej práce. Má to negatívny vplyv na vzťahy,“ dodala speváčka.

Nicole Scherzinger, vlastným menom Nicole Prescovia Elikolani Valiente, sa preslávila ako členka spomínanej formácie The Pussycat Dolls. S ňou vydala albumy PCD (2005) a Doll Domination (2008), z ktorých pochádzajú hity ako Don't Cha (feat. Busta Rhymes), Beep (feat. Will.i.am), Buttons (feat. Snoop Dogg), I Don't Need A Man, When I Grow Up či I Hate This Part. V roku 2011 vydala prvý sólový album Killer Love, ktorý obsahuje single Poison, Don't Hold Your Breath, Right There, Wet a Try With Me. V októbri 2014 na trh uviedla nahrávku Big Fat Lie.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Nicole Scherzinger

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...