Podrežem vám hrdlá, nudní belosi! Raperka napadla hostí u Crowea

Americkú raperku Azealiu Banks vyhodili z párty novozélandského herca Russella Crowea po tom, ako sa prítomným hosťom vyhrážala, že ich podreže. K incidentu došlo v sobotu v noci v hercovej izbe v jednom z hotelov v kalifornskom Beverly Hills.

17.10.2016 15:33
Azealia Banks Foto: ,
Speváčka Azealia Banks na archívnom zábere.
debata

Päťdesiatdvaročný Crowe pozval k sebe približne desať hostí na večeru, počas ktorej mali počúvať hudbu. Jedným z hostí bol raper RZA, s ktorým prišla aj 25-ročná Banks.

Ako uviedlo viacero očitých svedkov, incident sa začal tým, že Banks sa smiala na výbere hudby, pričom Crowea a minimálne jedného ďalšieho hosťa nazvala „nudnými belochmi“. Na to zareagovala nemenovaná žena, ktorá sa herca zastala a raperke povedala, aby sa upokojila.

Banks sa však namiesto toho opýtala, či by chceli, aby rozbila pohár a podrezala im hrdlá. Následne vzala jeden z pohárov, na čo Crowe zareagoval tak, že ju schytil a vyniesol von zo svojej izby. Následne zavolal hotelovú ochranku, aby Banks vyprevadili von z hotela.

Interpretka neskôr tvrdila, že jej herec nadával do negrov, škrtil a opľul ju. Viacerí z hostí, vrátane spomínaného RZA, však vypovedali, že v skutočnosti slovo neger použila práve Banks, pričom jej správanie opísali ako nevyspytateľné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vyhrážanie sa #Azealia Banks #Russell Crowe #hned

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...