Štyri roky a on mi dal kopačky cez SMS, potvrdila Malikova ex

Rozchod ako zo šlabikára tých najhorších príkladov zažila speváčka Perrie Edwards, ktorá randila dlhé roky so Zaynom Malikom. Osobne potvrdila to, čo sa šuškalo a písalo niekoľko mesiacov.

18.10.2016 00:00
Speváčka Perrie Edwards z formácie Little Mix. Foto: ,
Speváčka Perrie Edwards z formácie Little Mix.
debata

Bývalý člen formácie One Direction sa s členkou formácie Little Mix rozišiel cez esemesku. „Bolo to strašné, to najhoršie obdobie môjho života,“ vyznala sa Edwards v novej knihe Our World, ktorá mapuje životy členiek jej domovskej kapely.

„Štvorročný vzťah, dva roky zasnúbenia – všetko pochované jednou esemeskou, len tak,“ opísala Edwards náročné obdobie. „Hoci sa veci v mojom profesnom živote vyvíjali veľmi dobre, v súkromí to bolo pre mňa nesmierne ťažké,“ uviedla v knihe mladá speváčka.

Malik sa pritom ešte v novembri minulého roka obhajoval, že by nikdy nič podobné neurobil. „Mám ju veľmi rád a vždy budem a nikdy by som neskončil vzťah po štyroch rokoch takýmto spôsobom. Ona to vie, ja to viem a verejnosť by to mala vedieť tiež,“ uviedol vtedy Malik. „Nechcem vysvetľovať prečo a čo som urobil, ale chcem, aby verejnosť vedela, že som neurobil práve túto vec,“ vyhlásil vtedy mladý spevák.

Otázka teda znie, kto nám hovorí pravdu…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Zayn Malik #Perrie Edwards #esemeska

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...