Párty u Russella Crowea má nepríjemnú dohru

Raperka Azealia Banks obvinila Russella Crowea z ublíženia na zdraví.

18.10.2016 14:30
Russell Crowe Foto: ,
Herec Russell Crowe.
debata

Americká raperka Azealia Banks nahlásila na polícii sobotňajší incident na párty novozélandského herca Russella Crowea, ktorého obvinila z ublíženia na zdraví. Dvadsaťpäťročná interpretka tak spravila v nedeľu po tom, ako sa jej 52-ročný herec odmietol ospravedlniť.

K incidentu došlo v sobotu v noci v hercovej izbe v jednom z hotelov v kalifornskom Beverly Hills, kam Crowe pozval približne desať hostí na večeru, počas ktorej mali počúvať hudbu. Jedným z hostí bol raper RZA, s ktorým prišla aj Banks. Ako uviedlo viacero očitých svedkov, incident sa začal tým, že raperka sa smiala na výbere hudby, pričom Crowea a minimálne jedného ďalšieho hosťa nazvala „nudnými belochmi“.

Na to zareagovala nemenovaná žena, ktorá sa herca zastala a raperke povedala, aby sa upokojila. Banks sa však namiesto toho opýtala, či by chceli, aby rozbila pohár a podrezala im hrdlá. Následne vzala jeden z pohárov, na čo Crowe zareagoval tak, že ju schytil a vyniesol von zo svojej izby. Následne zavolal hotelovú ochranku, aby ju vyprevadili von z hotela. Interpretka neskôr tvrdila, že jej herec nadával do negrov, škrtil a opľul ju. Viacerí z hostí, vrátane spomínaného RZA, však vypovedali, že v skutočnosti slovo neger použila práve Banks, pričom jej správanie opísali ako nevyspytateľné. Jej manažér Raýmani následne uviedol, že raperka je stále v šoku a k incidentu sa vyjadrí, až keď sa z neho spamätá.

debata chyba
Viac na túto tému: #párty #Azealia Banks #Russel Crowe

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...