Prekvapenie OTO Barmošová: Dúfam, že kolegyne mi nebudú závidieť

Galavečer cien OTO priniesol v sobotu večer veľké prekvapenie. Ostrieľaným favoritkám v kategórii televízneho spravodajstva vytrela kocúra Lucia Barmošová z TV JOJ.

14.03.2010 17:49
Lucia Barmošová Foto:
Moderátorka Lucia Barmošová. S úsmevom víťazky.
debata

„Je to fantastický pocit,“ zhrnula vôbec prvýkrát nominovaná plavovláska, ktorá pravidelne sprevádza Novinami na JOJ-ke. „Už keď mi kolegovia novinári oznámili, že som sa dostala do užšieho výberu, bola som nadšená. Považovala som to za úspech celej televízie, snahy a práce, ktorú za tie roky robíme,“ vysvetlila Barmošová.

Hoci v športovej kategórii pravidelne boduje Barmošovej kolegyňa Lenka Čviriková-Hriadeľová, spravodajstvo dlhý čas zostávalo pre jojkárske tváre akési zakliate – v minulých rokoch u divákov bodovali len moderátori z konkurečných televízií. „Nemyslím si, že to ocenenie patrí iba mne. Patrí celej televízii a za to, že som ho prevzala práve ja, som veľmi šťastná,“ zhrnula Barmošová.

Moderátorke spravodajstva Lucii Barmošovej... Foto: Zdeno Gáfrik
Lucia Barmošová (vľavo) a Kveta Horváthová Moderátorke spravodajstva Lucii Barmošovej (vľavo) gratulovala sestra Kveta Horváthová.

Nad závisťou v radoch kolegýň nerozmýšľa. „Musíte sa opýtať ich, či budú závidieť. Ale ja dúfam, že nie. Spravodajstvo je tímová robota,“ doplnila Barmošová, ktorej medzi prvými gratuloval manžel a sestra Kveta Horváthová. Tá jej sľúbila pomoc aj pri výbere miesta, kam svoju prvú sošku uložiť. „Budem musieť porozmýšľať, ale myslím, že sa bude hodiť na klavír…áno, myslím, že pôjde na klavír,“ dodala s úsmevom.

Herec Ján Kroner zvíťazil v kategórii...
Čerstvá mamička Zlatica Puškárová získala sošku...
+55Speváčka Jana Kirschner obhájila víťazstvo v...
debata chyba

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...